Indignació entre els veïns dels carrers Doctor Vivas i Joan Fuster pel canvi de zona verda a blava

  • La seixantena de places d’aparcament que fins ara eren gratuïtes pels residents han passat a ser de pagament, incloses a la zona de La Muntanyeta i costant un euro diari

  • Els veïns han engegat una campanya a internet, a la plataforma Change.org, per reclamar que torni la zona verda

El carrer Doctor Vivas és residencial i ha passat de zona verda a blava. (Foto: CalellaCOM)

2024-05-15T09:25:34+01:0015/05/2024|

Els veïns dels carrers Doctor Vivas i Joan Fuster estan indignats pel canvi a zona blava de les places d’aparcament. Fins ara eren verdes, és a dir, gratuïtes pels residents, però ara també les persones que viuen a Calella hauran d’abonar el tiquet. Des del 10 de maig, tot el carrer Doctor Vivas i també Joan Fuster, a més d’un petit tram a la part alta d’Indústria, s’han inclòs a la zona de llarga estada de la Muntanyeta, de tal forma que tothom que hi vulgui aparcar ha de pagar un euro al dia.

Aquest canvi ha molestat als veïns, que denuncien que el govern municipal “només mira pel turisme, no per la gent que vivim aquí”, i lamenten que hauran d’anar a aparcar a la urbanització del Parc de Calella, que continua sent zona verda.

Campanya per reclamar la zona verda

Per mostrar el seu rebuig a aquesta mesura, els veïns han engegat una campanya a internet per reclamar “que ens tornin la zona verda als residents”. Han obert una petició a Change.org, una plataforma virtual de recollida de signatures, on denuncien que el canvi a zona blava suposa “donar preferència d’aparcament als no residents”, que els veïns hagin de pagar per aparcar a prop de casa i destaquen que hi ha dues bosses d’estacionament gratuït a la vora, com són l’aparcament Joan Corominas i el carrer Delfina Dolz.

Són un total de 59 les places que s’han convertit de verda a blava. La zona de llarga estada de La Muntanyeta requereix de tiquet de dilluns a dissabte, de 9h a 14h i de 16h a 20h, i té un preu d’un euro diari.

Comparteix el contingut!

Go to Top