Una esquerda travessa la torre d’aigua del costat de la piscina

2024-05-15T19:20:42+01:0015/05/2024|

#laveudeCalella Un seguidor avisa que la torre d’aigua situada al costat de la piscina té una esquerda que la travessa de dalt a baix. Fins i tot ha trencat la placa amb el nom del Rierany de Valldenguli, tot i que la torre és un element protegit. “Una esquerda s’estén per tota l’estructura, amenaçant amb esfondrar-se en qualsevol moment. Just al costat, hi ha una piscina plena de nens”, adverteix.

Es tracta d’una torre de proveïment d’aigua de l’any 1927, que s’ubicava al costat de l’escorxador, també protegit i inclòs al llistat de béns catalogats pel Pla General d’Ordenació Urbanística de Calella.

La va dissenyar Jeroni Martorell, el mateix arquitecte que va projectar el Parc Dalmau, el mercat municipal i l’altra torre d’aigua que hi ha a la plaça de l’1 d’octubre.

Comparteix el contingut!

Go to Top