Inscripcions obertes pel torneig de bàsquet 3×3 Summer

  • Hi poden participar des d’infants a partir dels 9 anys fins a les categories sènior

  • El 3x3 Summer és una de les propostes guanyadores del Pressupostos Participatius Joves

El torneig se celebrarà al pavelló d'esports del Parc Dalmau. (Foto: Calella Sport City Lab)

2024-05-19T12:37:06+01:0019/05/2024|

Aquest mes de juny se celebrarà el torneig de bàsquet 3×3 Summer, una de les propostes sorgides dels Pressupostos Participatius Joves. Les inscripcions estan obertes fins el 24 de maig; hi poden participar equips d’entre 3 i 4 persones a partir dels 9 anys i fins les categories sènior.

El torneig se celebra el 22 de juny al pavelló del Parc Dalmau. Es faran partits de 10 minuts, però s’acabaran abans si un dels equips arriba als 21 punts. Per cada partit guanyat, els equips rebran 2 punts i només 1 punt si perden. Els premis són vals regal per gastar al comerç calellenc.

Hi ha 6 categories de joc, dividides per edats. Per apuntar-s’hi, cal omplir aquest formulari, la inscripció és gratuïta.

Comparteix el contingut!

Go to Top