Un grup de jubilats s’uneix per vetllar per l’estat de Calella

  • Han creat una associació per informar a l’Ajuntament dels problemes de la ciutat mitjançant instàncies

  • Afirmen que per la seva edat i disponibilitat, poden contribuir a visibilitzar espais que calgui millorar

Netejar i repintar la barana de l'estació o reparar un mur de l'Hospital que ha quedat separat del terra són alguns dels desperfectes que han detectat. També demanen que es prohibeixin les bicicletes al passeig pel perill que suposen pels vianants.

L'estat del mur de l'estació és una de les queixes que l'associació Ver más ha denunciat

2024-05-21T17:04:27+01:0021/05/2024|

Un grup de jubilats calellencs s’han unit per detectar els problemes de Calella i informar-ne a l’Ajuntament. Són una dotzena de persones majors de 70 anys que han creat l’Associació Cívica Ver Más per vetllar per l’estat de la ciutat.

“L’associació no va més enllà d’explicar el que, com a gent gran, veiem que s’ha de millorar o arreglar a Calella”, expliquen des de l’entitat. La seva condició de jubilats els ofereix prou temps per passejar per la ciutat i comprovar si hi ha alguna problemàtica o desperfecte que cal solucionar. Quan la detecten, presenten una instància a l’Ajuntament per informar de la situació; de moment, ja han enviat tres instàncies.

La neteja de la barana des de l’estació fins al pas de nivell, amb una capa de pintura, o la reparació d’un mur de l’Hospital que s’ha separat del terra, pel qual es filtra aigua, són algunes de les peticions que han fet.

La paret de l’entrada de l’Hospital de Calella està separada 5 cm de la vorera.

També han demanat que es prohibeixi el pas de bicicletes i patinets elèctrics pel passeig de Mar, ja que segons l’entitat, és un perill per la gent gran i els nens petits. “Si vas amb el teu net, per exemple, no el pots deixar de la mà perquè, malgrat que està senyalitzat, les bicicletes passen per tot arreu. La gent no està tranquil·la i nosaltres volem que es prohibeixi el pas”, assenyalen des del col·lectiu, que afegeix també que no tenen motivacions polítiques sinó la intenció de fer petites millores a la ciutat.

Malgrat que l’Ajuntament no ha contestat cap de les instàncies, des de l’associació creuen que ha tingut algun efecte positiu perquè s’han retirat algunes reixes dels escocells dels arbres del Passeig Manuel Puigvert; un problema que també es va recollir en una de les instàncies enviades a l’Ajuntament..

Comparteix el contingut!

Go to Top