L’Hospital de Calella programa dues jornades de revisions per detectar càncer de pell

  • Les revisions formen part de la campanya Euromelanoma, amb l’objectiu de prevenir, detectar a temps i tractar el càncer de pell

  • La campanya va adreçada sobretot a les persones de risc

Les revisions es faran durant dues tardes del mes de juny. (Foto: CSMS)

2024-05-26T12:01:24+01:0026/05/2024|

L’Hospital de Calella participa en la campanya Euromelanoma, un projecte europeu que vol conscienciar sobre el càncer de pell per tal de prevenir-lo, fer un diagnòstic precoç i tractar-lo. En el marc d’aquesta campanya, l’Hospital ha programat dues jornades de revisions amb visites de 15 minuts.

Les persones que vulguin participar-hi han d’omplir aquest formulari, el qual detecta factors de risc personals o familiars en funció de les respostes i programa una cita amb un dermatòleg. Totes les revisions es faran durant les tardes del 5 i 19 de juny, però són limitades.

“La detecció precoç és molt important i es pot realitzar a la mateixa consulta de manera senzilla”, explica el Dr. Adrià Panés, coordinador de la unitat de Dermatologia de la Corporació i qui portarà a terme les revisions gratuïtes en el marc d’aquesta campanya.

L’Euromelanoma posa el focus en les lesions pigmentades de la pell, però també en la importància de la protecció solar com a eina per prevenir càncers com el melanoma. Hi participen 30 països europeus en col·laboració amb organitzacions professionals de dermatologia i oncologia com l’European Association of Dermato-Oncology, l’European Organisation for Research and Treatment of Cancer i l’Acadèmia Europea de Dermatologia i Venereologia.

Comparteix el contingut!

Go to Top