La biblioteca amplia horaris pels estudiants que es preparen per la selectivitat

La biblioteca romandrà oberta fins les 22h pels estudiants. (Foto: CFO)

2024-05-27T07:59:03+01:0027/05/2024|

Arriba el moment de l’any més temut pels estudiants de Batxillerat: la selectivitat, tres dies d’exàmens per poder optar a la carrera i la universitat que marcarà el seu futur. Enguany, les proves d’accés a la universitat (PAU) són el dimarts 4 de juny, el dimecres 5 i el dijous 6. Estem a la recta final i la Biblioteca Can Salvador de la Plaça amplia els horaris perquè els alumnes calellencs tinguin un espai on estudiar.

A partir d’aquest dimecres, 29 de maig, i fins al 5 de juny, la biblioteca obrirà extraordinàriament fins les deu de la nit. L’horari serà de 10 a 13.30h cada dia al matí, i a les tardes serà de 15:30 a 22h. Diumenge dia 2 de juny també estarà oberta, però només a la tarda.

Durant aquest temps extra que la biblioteca tindrà les portes obertes, serà d’ús exclusiu pels estudiants, de tal manera que no s’oferirà el servei de préstec habitual.

Comparteix el contingut!

Go to Top