Conferència sobre els secrets del diamant, la pedra preciosa més desitjada i indomable

2024-05-29T08:35:12+01:0029/05/2024|

#sortimdecasaCalella L’Aula d’Extensió Universitària ha organitzat per aquest dimecres una conferència sobre la pedra preciosa més desitjada, de les més cares del món, però també de les més dures: el diamant. Una de les seves varietats, el diamant vermell, pot arribar a assolir el milió de dòlars per quilat, convertint-se en la pedra preciosa més valuosa.

Fins i tot té una frase cèlebre: l’actriu i cantant Marilyn Monroe va popularitzar la dita que els diamants són “els millors amics de les dones”.

El doctor en Geologia i professor de Cristal·lografia i Mineralogia a la Universitat de Barcelona, Joaquim M. Nogués, impartirà la xerrada sobre aquest material indomable avui a les 18:30h a la Sala Mozart.

Comparteix el contingut!

Go to Top