Dos detinguts i diversos identificats en un operatiu policial a la deixalleria de Pineda

  • La Policia Nacional i la Policia Local han realitzat aquest dimecres l’operatiu perquè s’havia detectat “activitat irregular recurrent i descontrolada”

  • S’han detingut dues persones per “presumptes fets delictius a diferents municipis de la comarca” i s’ha incautat droga

Policia Nacional i Local s'han unit en l'operatiu. (Foto: Aj. Pineda)

2024-05-29T19:50:05+01:0029/05/2024|

La Policia Nacional i la Policia Local han portat a terme un operatiu conjunt aquest matí a la zona de la deixalleria de Pineda perquè s’hi havia detectat “activitat irregular recurrent i descontrolada”, segons ha informat l’Ajuntament de Pineda.

El dispositiu s’ha saldat amb dues persones detingudes per “presumptes fets delictius a diferents municipis de la comarca” i diverses identificacions a persones en situació irregular, a més de la incautació de droga. Segons el regidor de Seguretat i Mobilitat de l’Ajuntament de Pineda de Mar, Diego Sánchez, “la intervenció era necessària per regular la situació abans que aquesta escali i es descontroli”.

La deixalleria, situada a la zona industrial de Poblenou, és un punt on es concentren habitualment vàries persones que busquen ferralla per poder vendre, la majoria d’ells d’origen migrat. És per això que s’hi ha personat la Policia Nacional, que té les competències en estrangeria.

Comparteix el contingut!

Go to Top