Renfe reforça la R1 els caps de setmana amb set trens més per sentit fins a Calella

  • La línia de tren del Maresme incorpora set expedicions entre el migdia i la tarda dels dissabtes, diumenges i festius per l’augment de la demanda a l’estiu

La demanda de transport públic creix a l'estiu. (Foto: CalellaCOM)

2024-06-02T17:40:19+01:0002/06/2024|

Els caps de setmana i els festius, la línia R1 tindrà set trens més per sentit cap a Calella, un reforç amb el qual Renfe vol donar resposta a l’augment de la demanda que es produeix a l’estiu a la línia de la costa, que concentra diversos municipis turístics com és el cas de la nostra ciutat.

Aquestes set expedicions de més es concentren, sobretot, entre el migdia i la tarda. Des de Barcelona cap a Calella, s’afegeixen quatre trens entre les 11:26h i les 12:56h i tres a la tarda entre les 17:26h i les 18:26h. En el sentit invers, amb sortida des de la nostra ciutat fins a la l’Hospitalet, se sumen tres nous trajectes des de les 11:46h fins les 12:46h i quatre a la tarda, des de les 17:28h fins les 18:58h.

També hi haurà quatre noves expedicions per sentit entre Mataró i l’Hospitalet, el que permetrà que hi hagi trens pràcticament cada 10 minuts cap a la capital del Maresme.

Comparteix el contingut!

Go to Top