Falta d’accessibilitat al pas subterrani dels Eucaliptus

2024-06-11T17:23:16+01:0011/06/2024|

#laveudeCalella Un seguidor denuncia que “la gent amb mobilitat reduïda d’una gran part de Calella no pot creuar a la platja” degut a la manca d’accessibilitat d’alguns passos subterranis, com el dels Eucaliptus, situat a l’alçada del carrer Àngel Guimerà. El més pròxim és el del Rierany dels Frares, però lamenta que té un “desnivell molt elevat, fent impossible que un carretó o cadira de rodes hi pugui circular”.

Considera que una solució seria fer una rampa, com les que hi ha als passos del Passeig de les Roques: “es podria fer una rampa perfectament, ja que a ambdós costats de les escales hi ha espai suficient per fer-hi obres”. Precisament, el pas dels Eucaliptus ha estat tema de debat en alguna ocasió i es va arribar a incloure una partida de 50 mil euros al pressupost de l’any 2020 per instal·lar ascensors per fer-lo accessible, però no es va arribar a executar mai.

En altres passos subterranis on també hi ha únicament escales, en canvi, no hi ha espai per construir una rampa, com és el cas del carrer Creus i de Francesc Bartrina.

A la vista de les inversions que preveu fer l’Ajuntament, demana que “es prioritzin els diners per fer les coses més importants com això i no pas fer un parc infantil de molts milers d’euros”.

Comparteix el contingut!

Go to Top