El nou bisbe de Girona, Octavi Vilà, presideix l’ofici de Festa Major

  • És la primera visita oficial de fra Octavi, que va prendre possessió a l’abril després de dos anys sense bisbe a la diòcesi

  • L’església s’ha omplert per l’ofici, on també s’han confirmat nou calellencs

2024-06-16T12:11:45+01:0016/06/2024|

El bisbe de Girona, Octavi Vilà, ha vingut per primera vegada a Calella des que va prendre possessió del càrrec al mes d’abril, després de dos anys sense bisbe a la diòcesi. Ho ha fet per presidir l’ofici de la Festa Major petita, dedicada als patrons de la ciutat, Sant Quirze i Santa Julita.

L’església s’ha omplert per la visita del bisbe, que ha generat expectació. Fins i tot entre persones estrangeres, que també han assistit a l’ofici. De fet, el mossèn de Calella, Cinto Busquet, ha tingut unes paraules d’agraïment en anglès pels feligresos d’altres nacionalitats i s’ha projectat una de les lectures mostrant el text en català i en anglès. El diumenge és també el dia en què la gent gran de les residències assisteix a missa, situant-se a primera fila en les seves cadires de rodes, i Fra Octavi els ha saludat personalment.

En l’eucaristia també s’han confirmat nou calellencs i calellenques. Alguns d’ells han explicat les seves històries personals, com una parella que s’ha confirmat avui poc abans del seu casament, que també celebraran a l’església de la nostra ciutat. També han entregat un objecte personal al bisbe, explicant quin era el seu significat.

A l’ofici hi han assistit bona part del govern de Calella encapçalat per l’alcalde, Marc Buch, així com l’alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido, i l’alcalde d’Arenys de Mar, Estanis Fors.

Comparteix el contingut!

Go to Top