Asfalten la rampa d’accés a Urgències que causava problemes als pacients de les ambulàncies

  • Era una reivindicació dels tècnics de les ambulàncies, que denunciaven que els forats de l’asfalt feien augmentar el dolor dels pacients

  • Aquest dilluns festiu s’ha asfaltat, limitant la mobilitat a l’entorn de l’Hospital

Tornar a asfaltar la rampa era una reivindicació del personal de les ambulàncies. (Foto: CalellaCOM)

2024-06-17T15:43:08+01:0017/06/2024|

Aquest dilluns, s’ha asfaltat la rampa d’accés al servei d’Urgències de l’Hospital de Calella, una zona que estava en mal estat per forats de dimensions importants que feien augmentar el dolor dels pacients. Els tècnics de les ambulàncies havien traslladat aquesta problemàtica tant al mateix hospital com a l’Ajuntament, denunciant que els sots posaven en perill la seguretat dels pacients, una situació que havia avançat CalellaCOM a principis d’any.

Es tracta d’una una zona transitada sobretot per les ambulàncies, però també per autobusos, ja que hi ha una parada en aquest punt, per cotxes particulars d’usuaris de l’hospital i familiars i per personal sanitari que aparca a l’estacionament de sorra. Els professionals dels vehicles d’emergències lamenten que, a més d’un augment innecessari del patiment dels pacients traslladats, també les ambulàncies han sofert danys materials pel terreny irregular.

S’ha aprofitat que aquest dilluns és festiu a Calella per executar les tasques d’asfaltat en el tram de la rampa comprès entre la carretera d’Hortsavinyà i tot el replà de circulació superior, sense arribar a les places d’aparcament. Aquesta zona, per tant, ha quedat restringida al trànsit, traslladant les ambulàncies a l’entrada principal de l’Hospital i els taxis al primer nivell d’aparcaments.

Les tasques es concentren en aquest dilluns, segons la Policia Local, entre les 8h i les 18h. Així, es preveu que entre aquesta tarda i demà ja s’hi pugui circular i els estacionaments tornin a la seva ubicació habitual.

Comparteix el contingut!

Go to Top