Dos rodatges coincideixen a Calella aquesta setmana afectant la mobilitat

  • Els Codina, el mirador de la Roca Grossa, el Parc Dalmau i els Banys La Gavina són les localitzacions on hi ha filmacions

  • Durant aquesta setmana hi ha restriccions de trànsit a l’aparcament de Renfe i de davant del Camp de Mar, al mirador de la Roca Grossa i als Codina

Aquest dilluns a la nit s'ha estat rodant als Codina. (Foto: CalellaCOM)

2024-06-18T11:35:19+01:0018/06/2024|

Aquesta setmana s’estan filmant una sèrie i una pel·lícula simultàniament a la ciutat, que provoquen afectacions de circulació i d’aparcament. La productora Fasten Wolf està gravant una pel·lícula que es titula provisionalment “Beautiful Souls” i que s’ha rodat majoritàriament a la costa del Maresme i la Costa Brava. Ara passa pels Apartaments Codina, on part de les places d’aparcament queden invalidades de les 11:30h a les 00:30h.

La sèrie que també s’està rodant té més localitzacions, com els Banys La Gavina -que estarà tancat al públic-, el mirador de la Roca Grossa i el Parc Dalmau, tot i que no es coneixen els detalls de la producció.

Fins el divendres 21 de juny, hi haurà afectacions a diversos punts. Està prohibit estacionar a l’aparcament de l’estació i al de davant del Camp de Mar de 7h a 21h. Aquest dimarts tampoc es pot aparcar ni circular pel mirador de la Roca Grossa fins les 16h i divendres es rodarà de 10h a 18h a la zona boscosa del Parc Dalmau, sense limitacions de mobilitat.

Comparteix el contingut!

Go to Top