Gent de Calella – Caterina Subirós

2024-06-21T19:39:22+01:0021/06/2024|

Dins d’aquest espai de Gent de Calella, avui hi veiem una dona treballadora, honesta i popular que, amb el seu marit Benet Comas, tenien parada a plaça, quan la plaça ho era… Es tracta de la Caterina Subirós i Figuerola… La família Comas-Subirós (Benet i Caterina), amb parada al mercat de Calella popularment coneguda per “Benet dels ous”, eren personatges habituals a “la plaça” oferint articles de proximitat, d’horta i aviram de qualitat garantida… Més endavant, passaren també a concessionaris i repartidors de begudes i productes d’alimentació, negocis que tingueren continuïtat a través de les següents generacions i famílies… Foto realitzada a Calella l’any 1984 un dissabte de mercat i que estava inclosa a l’exposició: “… de Calella – Comunicadors i gent de parla” que podíem veure a la Biblioteca les passades festes nadalenques…

Imatge i record dedicat a Pere Comas (amic i company de memòries museístiques), fill de la esmentada Caterina i també a tota la resta de familiars, és clar…

Colo, dimarts 07-maig-2024

Comparteix el contingut!

Go to Top