Els Mossos detecten la revenda fraudulenta d’entrades pel Canet Rock

  • S'han denunciat dos tipus d'estafes: la venda d’entrades falses i usuaris que les han pagat i no les han rebut

  • L’organització avisa que les entrades estan exhaurides i demana que no es comprin per la plataforma Viagogo

La organització informa que ha rebut l'alerta dels Mossos d'Esquadra (Foto: canerock.cat)

2024-07-05T11:23:46+01:0004/07/2024|

El Canet Rock està sent l’objecte del negoci il·legal de revenda d’entrades. En una publicació a les xarxes socials, els organitzadors afirmen que “es tracta de dos tipus d’estafa: per un costat es venen entrades falses i per un altre demanen un ingrés a canvi d’unes entrades que no es reben mai”, pel que demanen anar en compte i adverteixen que no poden “garantir l’autenticitat de l’entrada si no ha estat comprada en els punts de venda oficial“. Calella COM ha pogut saber de Mossos d’Esquadra que, de moment, hi ha hagut una denúncia al respecte.

L’organització del festival apunta concretament a la plataforma Viagogo, una pàgina web de compravenda d’entrades d’esdeveniments, i demana que no es comprin. A només dos dies del festival, a la plataforma encara es poden adquirir algunes entrades a un preu molt superior a l’original. De fet, es va penjar el cartell d’exhaurit el mes de març.

La resposta dels usuaris no s’ha fet esperar i molts han aprofitat la publicació de les xarxes per vendre o comprar entrades. La revenda al Canet Rock és ja un habitual en les edicions del festival. La demanda d’usuaris sempre ha estat elevada i molts aprofiten per vendre entrades perquè no poden assistir-hi o per fer-hi negoci.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Canet Rock (@canetrock_)

L’organització del Canet Rock 2024 calcula un aforament de 25 mil persones. El festival atrau tant de públic per les actuacions d’una onzena d’artistes i grups coneguts, com Oques Grasses, The Tyets, 31Fam i Els Catarres, entre d’altres.

Comparteix el contingut!

Go to Top