Revisió

2024-07-05T10:05:49+01:0005/07/2024|

L’altre dia, tot passejant per la part alta de la urbanitzada riera, en aquella zona on hi podem trobar La Llopa, vaig coincidir amb un grup de coneguts, units per edats similars, que comentaven la necessitat, o no, d’anar passant la ITV personal (revisions sanitàries)… Voleu dir que la gent que arriba a certa edat no ha passat mai revisions com ho fan els cotxes?… Diria que, tard o d’hora, tots en passem… I si troben algun desperfecte?… Doncs procurar arreglar-lo… Amb recanvis, reparacions o apedaçant-lo… Quan no tens un nap, tens una col… Que si la pastilla dels frens o els neumàtics, o el cable de l’accelerador… Filtres, canvi d’oli… Una vegada passat el tràmit, esperar la propera cita per visitar novament el personal “taller sanitari”… I anar fent…

Tot plegat, amenitzat amb acudits i sentències sobre la pandèmia, semblava que l’opinió general d’aquells quatre avis que ens havíem trobat a l’ombra del símbol calellenc de La Llopa, coincidia en un 90%… O més… I anar fent…

Colo, dilluns 10-gener-2022

Comparteix el contingut!

Go to Top