Foto-Film busca les millors fotos de Calella pel Trofeu Rafel Carpinell

  • Els participants podran presentar fins a 3 fotografies de Calella i les obres guanyadores seran exposades durant els actes de la Fira de Calella i l’Alt Maresme.

Una de les fotos guanyadores de l'edició de 2023 (Foto: Francisco Escarmena)

2024-07-09T11:39:20+01:0009/07/2024|

El Trofeu Rafel Carpinell de Fotografia celebrarà la 33a edició aquest mes d’agost. El concurs organitzat per Foto-Film Calella és un clàssic dels esdeveniments fotogràfics de la ciutat i en ell hi participen autors calellencs, de les rodalies i també d’altres zones del país. 

Els participants ja poden presentar com a màxim 3 fotografies, fins al 25 d’agost. Les creacions hauran de ser de les festes, paisatges i activitats de la ciutat, que a més es poden captar amb qualsevol tècnica o procediment, excepte la intel·ligència artificial. Les fotos s’hauran de presentar en format digital amb unes mides màximes de 1920 x 1080 píxels en 300 dpi i sense superar una proporció de 2 MB. Les imatges s’han d’enviar a carpinell@fotofilmcalella.org 

El veredicte del guanyador serà públic el dissabte 31 d’agost, a les 11 h al local social de Foto-Film Calella de la Fàbrica Llobet. Les obres guanyadores aniran a l’Arxiu Històric Fotogràfic del Museu-Arxiu Municipal i  s’exposaran al setembre durant els actes de la Fira de Calella i l’Alt Maresme.  L’entrega de premis encara està pendent de confirmació.

El Trofeu Carpinell rep aquest nom en honor a l’exregidor de cultura, Rafel Carpinell i Tió. Foto Film Calella sempre ha agraït el compromís del regidor en totes les iniciatives de l’entitat i  l’any 1992 el trofeu va rebre el seu nom en memòria seva. 

Comparteix el contingut!

Go to Top