#Trashtag: els veïns de Can Carreres organitzen una rua de neteja veïnal

Els veïns de Can Carreres han organitzat una rua de neteja veïnal, amb la que pretenen netejar i condicionar l’accés a les zones de reciclatge i els vorals de la carretera. Sota el lema “Can Carreres posa’t guapa, per un barri net i que recicla!”, faran una campanya de conscienciació sobre el reciclatge, explicant com fer ús de la deixalleria per obtenir bonificacions i com reciclar correctament.

La rua sortirà a les 11h del carrer Lloret cantonada amb Carrer Mataró i finalitzarà a la pista esportiva.

No és la primera vegada que els veïns de la urbanització de Can Carreres s’uneixen per realitzar tasques de neteja. La manca de manteniment per part de l’Ajuntament de Calella i de Pineda ha provocat que els veïns prenguin la iniciativa de netejar la muntanya, i ho fan per zones durant els caps de setmana.

El trashtag challenge és un repte viral beneficiós per al planeta. Es tracta de localitzar un espai natural, sigui muntanya o platja afectat per la contaminació humana, fer-li una foto i recollir totes les deixaes que es puguin per tornar a fer una foto i publicar-ho tot a les xarxes socials.

2019-04-13T12:12:13+01:00 13/04/2019 | 12:12|Categories: Noticies|
X