Un nou mural amb l’objectiu de fomentar el comerç

Ja es pot veure el nou mural que llueix a les parets de la ciutat. “Calella, la millor botiga del Maresme” és l’escrit que convida a comprar a les botigues de la ciutat, sobre unes bosses en relleu, realitzades amb ferro, on s’hi ha dibuixat alguns dels productes que es poden adquirir.

Aquest nou mural, realitzat per l’Escola d’Art Pigment i situat a la façana d’un edifici al carrer Església número 250, té un pressupost de 6.068,15 euros. Tant el cost com l’escrit ha molestat a la CUP, que s’han queixat a les xarxes socials que l’Ajuntament fa polítiques d’aparador.

El PDeCAT ha respost publicant el pressupost que es destina a les àrees de política social i d’educació, assegurant que posen la vida al centre de les persones i acusant a la CUP d’intentar enganyar als ciutadans.

Els bancs que hi havia a la zona s’han pintat de colors i, en un d’ells, s’ha col·locat una bossa amb el logotip de l’associació de comerciants, Calella Centre Comercial, qui van ser els encarregats de descobrir-lo.

Hi van ser presents l’alcaldessa i la regidora de Fires, però no es va poder fer una inauguració institucional perquè l’article 50 de la LOREG, la Llei Orgànica de Règim Electoral, les prohibeix des de que es convoquen les eleccions fins que es celebren. De fet, no es podran fer inauguracions fins que es formi el nou plenari municipal, degut a la proximitat entre les eleccions generals i les municipals.

2019-04-13T18:56:09+01:00 13/04/2019 | 18:56|Categories: Noticies|
X