Les obres de la Sala Mozart deixen al descobert les encavellades de fusta centenàries

Les obres que han començat aquesta setmana i que, si va tot com està previst, duraran 21 dies, les està realitzant una empresa de Madrid especialitzada en retirar amiant. L’amiant és present a les plaques de fibrociment que hi ha a la teulada de l’edifici i que tenen un pes total 5 tones i mitja.

Aquestes plaques estan suportades per les encavellades de fusta d’uns 5 metres que, en general, estan en bon estat, tot i que s’hi ha de fer alguna reparació puntual que es realitzarà a mesura que es vagi fent el canvi de la coberta. Les encavellades son de la fusta d’una espècie de pi orignari del sud-est dels Estats Units d’Amèrica anomenat “Southern Yellow Pines”.

El canvi de les plaques de fibrociment és una mancança que es va detectar quan es van fer les primeres obres de la Sala Mozart per part de l’Ajuntament de Calella amb l’adequació de l’interior de l’escenari i els vestidors. Les plaques es canviaran per panells tipus sandvitx i està previst que acabin el dia 30 d’abril. Just el dia abans de l’acte de proclamació del Premi Ciutat de Calella. Les activitats del Festimatge, previstes inicialment a l’interior de la sala, s’han habilitat a la part superior del bar de la mateixa Sala Mozart.

2019-04-14T10:04:22+01:00 14/04/2019 | 10:03|Categories: Noticies|
X