Atraquen un locutori de Calella a punta de pistola

Dos encaputxats van atracar ahir al vespre un locutori del carrer Indústria. Els assaltants anaven armats amb una pistola i un ganivet respectivament, amb els que van amenaçar al propietari. Tot i que l’home no va posar resistència, un dels individus li va donar una empenta que va provocar que caigués a terra, causant-li una hemorràgia a un ull. Els lladres es van emportar un botí de gairebé 3.000 euros.

És la primera vegada que el propietari del locutori ha patit una situació similar des de que va obrir el negoci fa 20 anys. Ha denunciat els fets als Mossos d’Esquadra.

Aquest atracament es produeix a les portes de la Setmana Santa, quan comença la temporada turística. Des de la Policia Local han informat que s’ha reforçat la vigilància a la zona comercial i al centre històric.

2019-04-18T21:21:38+01:00 18/04/2019 | 21:20|Categories: Noticies|
X