10 motius per votar Podem

2019-05-18T12:17:02+01:0018/05/2019|

Els calellencs i calellenques poden triar entre les 8 candidatures polítiques que concorreran a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. Conèixer en detall els diversos programes polítics pot ser complicat, per això et desgranem els 10 ítems principals amb els quals es presenta Podem.

  1. Pressupostos participatius. Podem proposa incrementar la participació dels calellencs en els pressupostos, així com augmentar la dotació econòmica i les convocatòries ciutadanes de participatius.
  2. Zona verda. Volen implantar zona verda gratuïta per a residents i abaratir el preu de les places d’aparcament privades.
  3. Baixar impostos als negocis. Per impulsar el comerç local actual i fomentar la obertura de nova activitat, Podem proposa baixar els impostos als comerciants. Planteja començar pel carrer Jovara i estendre-ho a altres carrers de la ciutat. Per tal d’ampliar la zona comercial, volen limitar l’accés dels cotxes als veïns amb aparcament.
  4. Habitatge social. Podem vol incrementar el nombre d’habitatge social adaptant l’hotel Corona i els pisos embargats pels bancs.
  5. Centre cívic a l’Hostal Vell. El partit lila refusa traslladar dependències municipals a l’Hostal Vell, on planteja ubicar un centre cívic.
  6. Reformar l’antiga Renault. Podem proposa convertir l’antic edifici del concessionari en un gimnàs municipal i en un centre de dia per a persones grans o amb discapacitat.
  7. Foment de l’esport base, sobretot femení. Podem vol deixar de banda l’esport d’elit suprimint l’Ironman i la Volta i impulsar l’esport base, en especial dels equips femenins i mixtos.
  8. Punt SAI. Podem vol donar suport al col·lectiu LGTBI instal·lant un punt SAI (Servei d’Atenció Integral), que ofereix informació, sensibilització, suport i, en cas que sigui necessari, per denunciar atacs i situacions homòfobes. Volen lluitar contra la LGTBIfòbia.
  9. Caserna de la Guàrdia Civil. Recuperar l’edifici de la caserna de la Guàrdia Civil, que és propietat de l’Ajuntament, per Calella. No han concretat quin servei ubicarien, però consideren que el cos policial hauria de traslladar-se a un edifici privat.
  10. Semàfors. Podem considera que els semàfors actuals no estan adaptats a les persones que van amb cadira de rodes o que tenen alguna discapacitat, per això volen augmentar fins a un mínim de 30 segons els semàfors que creuen la N-II i incorporar un sensor de detecció de persones. De fet, el partit lila vol eliminar les barreres arquitectòniques de Calella per facilitar el pas de cotxets i cadires de rodes.

El nom amb el qual et trobaràs la candidatura a les paperetes el 26 de maig és Podemos. Aquests són els seus integrants:

  1. Leonor Cintas Torres
  2. Maria Teresa Ramos Castellano
  3. José Manuel Jurado Segador
  4. Blas Pérez Peñas
  5. Aiden Palet Ramos
  6. Isabel Navarro Sánchez
  7. Antonia Tomás Puig
  8. Rafaela Manzanares Sillero
  9. José Luis Fuertes García
  10. Alfonso Barrera Barrera
  11. Jerónima López Molina
  12. Maria Isabel Rodríguez Cazorla
  13. Luis Borrero Cuecas
  14. Santiago Martínez Guillén
  15. Sonia Sánchez Godoy
  16. Francisco Fernández Pérez
  17. Francisca Lorenzo Lorenzo

Vols saber més sobre Podem? Aprofundim en el programa amb la seva alcaldable, Leonor Cintas. No et perdis l’entrevista.

Comparteix el contingut!

Go to Top