Com es pot augmentar l’aparcament a Calella?

2019-05-19T05:20:40+01:0019/05/2019|

L’aparcament és una altra de les patates calentes de la pròxima legislatura. És una qüestió que preocupa tant als calellencs i calellenques com als visitants que venen d’altres pobles. Especialment al centre comercial de la ciutat. Els botiguers apunten com a prioritat la necessitat de tenir més zones d’aparcament per atraure més clients.

Durant els últims anys s’han perdut diverses places de zona blava a causa de les reformes dels carrers, per exemple, al carrer Bruguera. Darrerament hem conegut també que la bossa d’aparcament del Mercat 2 es convertirà en un bloc de pisos, reduint, per tant, la quantitat de cotxes que s’hi podran aparcar.

Actualment, hi ha zones d’aparcament a la Muntanyeta, al costat de l’estació de Renfe, a l’Hospital 1 i l’Hospital 2, al Roser, a la Riera Capaspre i a les dues zones del Mercat: al Mercat 1 no es pot aparcar els dissabtes al matí perquè s’hi ubica el mercat setmanal i al Mercat 2 es perdrà en breus.

Una altra queixa reiterada dels veïns és el preu de la zona blava, tant de l’abonament temporal com del de resident.

Comparteix el contingut!

Go to Top