10 motius per votar el PSC

2019-05-21T07:12:03+01:0021/05/2019|

Els calellencs i calellenques poden triar entre les 8 candidatures polítiques que concorreran a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. Conèixer en detall els diversos programes polítics pot ser complicat, per això et desgranem els 10 ítems principals amb els quals es presenten els socialistes.

  1. Plaça Catalunya. Amb l’objectiu de convertir-la en un punt central, plantegen ampliar la plaça Catalunya incorporant el carrer Mossèn Cinto Verdaguer i instal·lar jocs infantils.
  2. Reducció d’impostos i taxes. Els socialistes prometen estudiar fer modificacions en les bonificacions, exempcions i reduccions d’impostos i taxes per afavorir la implantació d’activitat econòmica als carrers Sant Jaume i Jovara, a més d’obrir vies de contacte amb professionals i empreses que estiguin interessats en obrir un negoci als locals i espais disponibles.
  3. Zones verdes. El PSC proposa introduir les zones verdes en espais de baixa pressió comercial i turística i rebaixar un 20% els abonaments de la zona blava als residents.
  4. Parkinsol. Volen augmentar l’atractiu dels locals que formen part del Parkinsol creant un espai central i comercialment actiu.
  5. Divuitè regidor. Perquè la ciutadania pugui defensar les seves pròpies propostes sense vincular-les a cap partit polític, el PSC planteja la creació de la figura del regidor 18. Tindria veu durant els plens municipals però no vot.
  6. Policia Comunitària. Amb l’objectiu de detectar les problemàtiques per zones i poder actuar de manera preventiva, proposen crear la Policia Comunitària, a més de potenciar la col·laboració amb els Mossos d’Esquadra.
  7. Càmeres de seguretat. Proposen col·locar càmeres als punts conflictius, especialment en el període estiuenc.
  8. Pla d’Equipaments Esportius. Volen reservar el 50% de les inversions anuals per tal de desenvolupar el pla. Seria una inversió d’uns quatre milions d’euros. A més, volen cercar subvencions que ajudin a avançar en la seva execució.
  9. Fàbrica Llobet. El PSC vol desenvolupar el pla d’usos de la segona planta de la fàbrica, regularitzant la situació de l’escola de música i l’escola de dansa i atorgant una concessió per fer un espai d’arts plàstiques.
  10. Fòrum de debat del sector del regidor de districte. Plantegen implantar aquest fòrum com unes reunions públiques on els veïns i veïnes de la zona podran traslladar les seves suggerències i preocupacions al regidor del districte.

El nom complet amb el qual et trobaràs la candidatura a les paperetes el 26 de maig és Partit dels Socialistes de Catalunya – Candidatura de progrés. Aquests són els seus integrants:

  1. Josep Torres Lobato
  2. Cindy Rando Radaelli
  3. Soufian Laroussi
  4. Laura Cortada del Burgo
  5. Pere Tarrés Benet
  6. María González Mora
  7. Àngel Vela Garcia
  8. Núria Pagès Soriano
  9. Joan Torrent Beltran
  10. Mireia Asensio Luque
  11. Juan Alberto Andrés Román
  12. Pilar Guitart Casanovas
  13. Manuel Martín Fernández
  14. Ana Maria Torres Lobato
  15. Manuel Cutilla Giménez
  16. Maria Lobato Gómez
  17. Fernando Ballabriga Vidaller

Vols saber més sobre el PSC? Aprofundim en el programa amb el seu alcaldable, Josep Torres. No et perdis l’entrevista.

Comparteix el contingut!

Go to Top