CalellaxRefugiats fa una crida per recollir material per les persones refugiades a Bòsnia i Hercegovina

L’entitat solidària vol col·laborar amb l’organització No Name Kitchen, que ha demanat productes pels refugiats a Velika Kladusa, una ciutat al nord de Bòsnia i Hercegovina. Els seus camps de refugiats estan saturats, per això les persones que arriben han de dormir a edificis abandonats.

El col·lapse dels serveis sanitaris, la falta de recursos alimentaris i la manca d’instal·lacions amb unes condicions d’higiene mínimes han provocat que s’engegui una campanya internacional per recollir sabatilles esportives, especialment de talles grans, sacs de dormir, motxilles, cinturons, tovalloles, sabó i xampú.

CalellaxRefugiats demana la col·laboració dels calellencs i calellenques per recaptar tots aquests productes. Fins el dia 30 de juny es poden deixar als diversos punts de recollida que s’han habilitat arreu de la ciutat: a Càritas Calella, al local de l’Agrupament Escolta Montnegre i al bar Wocka’s. També al Sidral Solidari que tindrà lloc avui al Passeig Manuel Puigvert, on les entitats solidàries de Calella mostren la seva tasca.

2019-06-09T10:02:56+01:00 09/06/2019 | 10:02|Categories: Noticies|
X