Els sopars al carrer donen el tret de sortida a l’estiu

Per la Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita tenen lloc els tradicionals sopars al carrer. Una popular forma de crear caliu entre els veïns de la ciutat que s’organitzen per zones per sopar a la fresca. Seran aquest dissabte a partir de les 21:30h.

El mateix dissabte, però a les 10h, el Mercat Municipal acollirà la 4a Mostra de Postres Casolanes.

Ben aviat al matí de diumenge es celebraran l’ofici de la secretària (8h) a la capella de Sant Quirze i Santa Julita i la missa de Sant Quirze i Santa Julita (11h) a l’església. A les 12:30h hi haurà un concert-vermut a la plaça Catalunya amb el grup Xarop de Nit. Més música i ball a les 16:30h amb el duet Bona Harmonia, a la plaça del Maresme i a les 18h al passeig Manuel Puigvert amb l’orquestra Parfills.

Els actes de la Festa Major petita acabaran el dilluns a les 20h amb la representació de la comèdia Perduts, una obra basada en fets reals on l’amor i l’amistat donaran lloc a diversos embolics.

2019-06-14T15:43:07+01:00 14/06/2019 | 15:43|Categories: Noticies|
X