Qui tocarà al concert de Festa Major petita?

Avui arrenca la Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita, més coneguda com la Festa Major petita. Els actes s’allargaran fins al dilluns, però el més esperat per part dels joves és el concert que es fa anualment al Pati de l’Ós. A partir de la mitjanit, tocaran els grups Violets, Adala & the Same Song Band, Sr. À i Malaka.

Abans, a les 19:30h, hi haurà la 11a Trobada de Bestiari a la Riera Capaspre, on s’exposaran les feres. A les 22h començarà la cercavila que finalitzarà amb un ball de bestiari a la plaça de l’Ajuntament.

La plaça Catalunya acollirà diumenge la 4a Trobada de Gegantonets. A les 11:30h arrencarà una cercavila que arribarà fins a la plaça de l’Ajuntament on els participants podran ballar. Els actes populars continuaran amb una cercavila dels Geganters i Grallers de Calella que sortirà a les 17:30h de la plaça del Maresme fins a la plaça de l’Ajuntament.

També hi ha activitats pels més petits. Diumenge trobaran animació infantil al carrer de Sagnier (17h) i dilluns podran gaudir d’una festa de l’escuma a la plaça Lluís Gallart (12h).

2019-06-14T12:27:10+01:00 14/06/2019 | 12:27|Categories: Noticies|
X