El Calella Film Festival s’exporta a Barcelona, Mataró i Arenys

El festival de cinema calellenc es consolida en la 4a edició traspassant les fronteres calellenques. Una selecció dels audiovisuals es projectaran a sales de Barcelona, Mataró i Arenys de Mar, ampliant així el número d’ubicacions on es poden veure els films.

El festival manté les tres categories: Low Budget, Creative Rosebud i Límit 48 hores, a les que afegeix una incursió en el documental però fora de concurs. Per la secció Low Budget, pel·lícules realitzades amb un pressupost baix, han rebut 150 peces, de les quals projectaran 10. Una cinquantena de treballs han participat a la categoria Creative Rosebud, 9 dels quals es podran veure. Els projectes del Límit 48 hores, fets únicament en dos dies, han tingut com a motiu comú l’auge del feixisme. Aquesta categoria és en col·laboració amb el TecnoCampus de Mataró.

A més, un cop finalitzi la gala de cloenda, els calellencs i calellenques podran gaudir de 8 dies de pel·lícules a la platja a través del Beach Festival.

Vols conèixer tots els detalls sobre la 4a edició i qui forma part del jurat? No et perdis l’entrevista al president de l’Associació Rosebud, Albert Guinart.

2019-06-18T21:40:48+01:00 18/06/2019 | 21:40|Categories: Noticies|
X