La sanitat i la integració, pilars de la Fundació Vicenç Ferrer

Avui es compleixen 10 anys de la mort de Vicenç Ferrer, el missioner que va dedicar la seva vida a lluitar contra la pobresa a Índia i va ajudar a milers de persones. Des de la creació de la Fundació, s’ha aconseguit pal·liar la pobresa extrema a la zona d’Anantapur, primer des de l’agricultura i després amb l’educació de la majoria de joves de la zona. La sanitat és l’àmbit on més han crescut, amb hospitals i professionals de referència.

El director general de la Fundació, el calellenc Jordi Folgado, nebot de Vicenç Ferrer, continua amb la tasca que va engegar el seu tiet amb molta il·lusió. Especialment pel que fa a la integració de les persones discriminades.

“El desafiament més gros que avui tenim és que a la gent que ajuda l’hem de convèncer perquè ajudi més, i al que no ajuda l’hem de convèncer perquè ajudi. I no només estic parlant del Tercer Món, també d’aquest” afirma.

Calella li va retre homenatge a Vicenç Ferrer anomenant-lo fill predilecte de la ciutat i posant-li el seu nom a una plaça.

Vols saber com col·laborar amb la Fundació Vicenç Ferrer? No et perdis l’entrevista al seu director general, Jordi Folgado.

Des de la Fundació, li han fet també un homenatge en forma de vídeo.

2019-06-19T23:01:37+01:00 19/06/2019 | 22:55|Categories: Noticies|
X