El robatori d’un telèfon mòbil desencadena una batalla campal a l’hotel Marisol

2019-06-23T11:56:08+01:0023/06/2019|

Una baralla al parc del costat de l’hotel Marisol va acabar ahir amb diversos ferits. Els fets van succeir després que, presumptament, un dels menors que s’allotja a l’hotel Marisol robés el mòbil i ataqués a un nen de 12 anys de família gitana, així ho ha explicat el cosí de la víctima a CALELLA COMUNICACIÓ. Un altre familiar que estava sopant a un establiment de la zona va veure l’escena i va anar a defensar el nen. El presumpte lladre, en veure’s sol i acorralat, va anar a buscar als seus companys a l’hotel Marisol, que van sortir per atacar a tota la família, incloses les mares que portaven nadons al cotxet. Els veïns de la zona i els comerços del voltant corroboren els fets.

Alguns testimonis han explicat que, després de la baralla, uns joves de família gitana van entrar a l’hotel Bona Vista per agafar objectes contundents, com cendrers o gots de vidre, i van anar a l’hotel Marisol a llençar-li als balcons dels menors.

Fins a l’hotel es van desplaçar sis unitats dels Mossos d’Esquadra, que van haver de demanar suport de les ARRO (Àrees Regionals de Recursos Operatius), que es van desplegar davant de l’hotel tot i que no van arribar a actuar; Policia Local i el Servei d’Emergències Mèdiques, que va endur-se, com a mínim, a un dels MENAs a l’hospital juntament amb un dels educadors.

No era la primera vegada que els serveis d’emergències es desplaçaven fins al Marisol durant el dia d’ahir. Al vespre, un parell d’hores abans, s’hi van personar dues ambulàncies que es van endur una parella. Els veïns expliquen que un dels menors va tocar el cul a la noia i que la seva parella es va revoltar i enfrontar als MENAs, que el van deixar ferit. L’ambulància es va endur la parella escortada pels Mossos d’Esquadra.

Fonts dels menors van assegurar a CALELLA COMUNICACIÓ no tenir res a veure amb la baralla sinó que va ser un fet extern al centre. Afirmen que se’ls van llençar objectes sense motiu i sentir-se atacats per les forces de seguretat i pels veïns perquè sempre se’ls criminalitza de tot. Han explicat que hi ha grups de menors, entre els quals també hi ha majors d’edat, que resideixen a la ciutat i als quals confonen amb MENAs.

CALELLA COMUNICACIÓ ha pogut confirmar que els robatoris i furts que hi ha hagut aquests últims dies en establiments del carrer Església no han estat realitzats per MENAs. De fet aquest és un dels temes que preocupen als responsables dels menors que resideixen a l’Hotel Marisol, que expliquen que tanquen la porta a partir de les 22h de a nit i que hi ha permanentment 9 educadors, un d’ells coordinador.

Tot i així, alguns veïns han vist com els joves surten i entren pels balcons utilitzant el sostre dels cotxes aparcats davant de l’Hotel Marisol, al carrer Àngel Guimerà, per impulsar-se cap als balcons.

Comparteix el contingut!

Go to Top