Vols participar al programa “Persona Infiltrada” de TV3?

T’agradaria participar en un programa de televisió? Veranda Televisió, la productora de “Merlí” i “Oh happy day”, busca candidats per la segona temporada de “Persona Infiltrada”. Concretament, busquen famílies de com a mínim 4 membres o col·lectius que convisquin plegats i que seran posats a prova per famosos catalans.

Anna Simón condueix aquest programa on ja hi han participat cares conegudes de TV3 com actors i actrius, presentadors o, fins i tot, el meteoròleg Tomàs Molina. Les personalitats passen un dia sencer amb una família anònima amb l’objectiu de descobrir quin membre no és de la família, és a dir, qui és la persona infiltrada. Si el famós l’encerta, guanya; però si falla, la família i la persona infiltrada són els vencedors.

T’animes a participar? Pots escriure un correu a personainfiltrada@veranda.tv o trucar al 682 11 08 24.

Molta sort!

2019-07-02T23:22:38+01:00 02/07/2019 | 23:10|Categories: Noticies|
X