Un ampli desplegament policial blinda l’hotel Marisol

Una manifestació amb la intenció de fer fora els MENAs de l’hotel Marisol ha fet desplegar els ARRO pels carrers de Calella, especialment a la zona de l’hotel, que ha quedat blindat. La mobilització, que s’havia fet córrer a través de xarxes socials, havia estat desconvocada hores abans. La idea era trobar-se al cementiri i dirigir-se al Marisol, amb la intenció de fer fora als menors tutelats i impedir la seva entrada de nou al centre.

Davant d’aquesta convocatòria, els responsables del centre han decidit passar el dia fora amb els menors per evitar el possible enfrontament. Segons El Periódico, haurien anat d’excursió al parc d’atraccions Tibidabo.

Paral·lelament, veïns i partits polítics com la CUP havien organitzat una manifestació antifeixista a la Plaça Catalunya amb l’objectiu de contrarestar la mobilització ultra.

Els Mossos han desplegat a la ciutat sis furgons dels ARRO (Àrees Regionals de Recursos Operatius), que inicialment han estat aturats al Rierany dels Frares i al pas subterrani que connecta l’aparcament del cementiri amb el carrer Àngel Guimerà. Posteriorment s’han desplaçat fins a l’hotel, encerclant la zona. També s’hi ha personat la Policia Local, que s’ha encarregat de regular el trànsit.

L’operatiu policial ha finalitzat en veure que no hi ha havia cap tipus de perill un cop desconvocada la manifestació contrària els MENAs i que l’antifeixista s’havia dissolt.

2019-07-06T20:24:55+01:00 06/07/2019 | 20:08|Categories: Noticies|
X