Els calellencs Serratians tocaran aquest divendres al Far

Aquest divendres hi haurà doble sessió d’activitats dins del NEC. El plat fort serà el concert de Serratians, el grup del calellenc Toni Roura i del guitarrista Pep Romaguera, que faran el seu particular homenatge a Joan Manuel Serrat.

Amb una dilatada carrera musical i una gran experiència adaptant els temes de Serrat, Toni Roura i Pep Romaguera han preparat un repertori especial per transmetre les emocions d’un dels grans artistes catalans. Aquest cop, acompanyats de Santi Acevedo al contrabaix, Iván Briceño al violí i el piano i Yoan Sánchez a la percussió. Un concert que començarà a les 22h i que té un preu de 8 euros.

Abans, a les 21h, la Biblioteca serà l’escenari de grans històries amb la sessió de contes per adults de la narradora Noemí Caballer, titulada Terra a la maleta.

Aquí tens un petit tast de les cançons que podràs escoltar demà.

2019-07-11T22:15:54+01:00 11/07/2019 | 22:12|Categories: Noticies|
X