La gent gran es mou al ritme de les Olimpíades

L’Espai Caixa s’ha bolcat amb la organització de les primeres Olimpíades de la Gent Gran de Calella. Des d’avui i fins diumenge es celebraran deu proves on s’hi han inscrit 200 persones, totes majors de 65 anys. Avui han arrencat amb bitlles catalanes, llançament de pilota i petanca, però també hi ha espai per curses d’orientació, de velocitat i de resistència, bàsquet, escacs gegant, futbolí humà i natació.

El president de l’Espai Caixa, Josep Maria Granyó, i un dels organitzadors, Francesc Montero, han explicat com va sorgir la idea de crear una prova d’aquest tipus a la ciutat. També hem conegut algunes de les participants. I és que més del 50% dels participants, són dones.

Amb l’encesa del peveter de la flama olímpica i el recorregut d’una de les torxes que es van utilitzar pels Jocs Olímpics de Barcelona l’any 1992, ahir es va donar inici al torneig esportiu. La gala de cloenda serà al Passeig Manuel Puigvert, on participaran també entitats de la ciutat com els Geganters, els Udols de Foc i l’AVAH. La festa està assegurada amb el playback que han preparat des de l’Espai Caixa.

Per tal de vetllar per tots els participants, a l’escenari de les proves hi havia una ambulància preparada. I és que l’activitat física en moments de molta calor, en especial per la gent gran, pot ser perillosa.

2019-07-17T19:46:12+01:00 17/07/2019 | 19:39|Categories: Noticies|
X