L’Arts d’Estiu canvia l’escenari per “motius estructurals i de seguretat”

El festival ha comunicat que han hagut de canviar l’escenari principal per “motius estructurals i de seguretat”, que van sorgir durant el muntatge de l’espectacle Love the 90’s i que va quedar suspès per la mateixa raó just una hora abans d’iniciar-se l’espectacle. La gent que va comprar entrades rebrà l’import íntegre a partir d’aquest dilluns. Les xarxes socials bullen de possibles especulacions referents als problemes. Alguns seguidors del festival han aplaudit la decisió de suspendre i canviar l’escenari per motius de seguretat per tal d’evitar accidents i d’altres l’han criticada per falta de previsió. Els promotors de l’espectacle han fet pública aquesta tarda de diumenge la notícia del canvi d’escenari.

Per les actuacions més imminents, les de Niña Pastori aquest dilluns 5 d’agost i el Pot Petit dimarts 6, habilitaran un escenari provisional al mateix recinte. De cara als pròxims concerts, han informat que estan muntant un nou escenari principal.

Fins al moment s’ha hagut de cancel·lar l’espectacle de Rozalén del dia 27 de juliol degut a la pluja i s’ha hagut de suspendre el de Love the 90’s de dissabte passat.

2019-08-04T22:21:03+01:00 04/08/2019 | 22:21|Categories: Noticies|
X