Arts d’Estiu es queda sense el concert de OT

Davant la sorpresa dels organitzadors del Festival Arts d’Estiu, que s’està celebrant enguany a la zona marítima entre Pineda i Santa Susanna, l’empresa promotora de la gira d’Operación Triunfo 2018 ha decidit suspendre el concert previst pel dia 15 d’agost. Els motius que al·legen és la falta d’entrades venudes que fan “inviable realitzar aquest concert”. L’import de les entrades venudes serà retornat entre els dies 12 i 14 d’agost a través del mateix portal de compra. A tots aquells que s’hagin quedat amb les ganes d’anar al concert suspès d’OT 2018 i tinguin entrades, se’ls compensarà amb un 10% de descompte en qualsevol altre dels concerts programats pendents per aquest estiu.

Enguany la gira d’Operación Triunfo està tenint problemes per falta d’interès del públic als concerts i han hagut de canviar els recintes on estava previst que actuessin per manca d’entrades venudes, aquest ha estat el cas de Granada i Palència. Demà actuen a Cadis on també sobren entrades i el dia 21, de moment, a Almeria.

Per la seva banda, els organitzadors del Festival Arts d’Estiu lamenten aquesta decisió de Media Música Eventols SLU, l’empresa promotora de l’espectacle d’Operación Triumfo 2018 i ha sortit al pas anunciant un concert gratuït el mateix dia 15 amb PLEASE, un tribut a U2 “In the Name of Love“.

No és el primer concert suspès d’Arts d’Estiu enguany, el concert de Rozalén del 27 de juliol es va haver de suspendre per la pluja i el de “Love the 90’s” de dissabte passat per problemes de seguretat amb l’escenari que va obligar a l’organització a muntar-ne un de nou en 2 dies i va haver de reestructurar els concerts de Niña Pastori i El Pot Petit en un set més petit mentre es feien els treballs de muntatge. Un dels concerts d’aquesta edició del Festival Arts d’Estiu que ha estat més aplaudit és el de “God Save the Queen”, el tribut a la mítica banda britànica Queen, que va vendre totes les entrades.

2019-08-09T08:50:45+01:00 09/08/2019 | 07:21|Categories: Noticies|
X