Un veí i un policia frustren el robatori d’una cartera

  • Un noi jove ha intentat robar la bossa on portava la cartera a un home gran, que en intentar agafar-lo, ha caigut i s’ha ferit. L’actuació dels veïns juntament amb un policia ha impedit que el lladre s’emportés la bossa.

Poc abans de les 18h de la tarda, un jove li ha robat la bossa a un home gran, que ha començat a cridar demanant ajuda. Un policia que passava per la zona i un veí han perseguit al noi, fins que s’ha vist atrapat i ha llençat a terra la bossa. El veí l’ha recollit i li ha portat al seu propietari. Els fets han tingut lloc al carrer Turisme, davant de la Piscina Municipal.

En córrer per intentar aturar-lo, l’home gran ha caigut a terra. Els veïns han pogut veure que tenia sang al nas i al front a causa de clavar-se les ulleres. L’ambulància l’ha atès també per un problema a la clavícula. S’ha desviat el trànsit momentàniament fins que l’ambulància ha atès a l’home.

2019-08-15T18:20:44+01:00 15/08/2019 | 18:20|Categories: Noticies|
X