Mor un home de 79 anys a la platja de Garbí

Un home de 79 anys de nacionalitat espanyola ha mort aquest migdia a la platja de Garbí, la que es troba davant de la zona hotelera. L’home estava inconscient a l’aigua quan l’ha rescatat una embarcació particular que l’ha portat fins a la platja. El servei de socorrisme ha fet les maniobres de reanimació cardiopulmonar durant 20 minuts, fins que han arribat dues ambulàncies del SEM, que han continuat, sense èxit, amb la reanimació.

El 112 ha rebut l’avís a les 12:08 hores i ha activat les dues ambulàncies i dues patrulles dels Mossos d’Esquadra. Els Mossos han estat investigant les dades de l’home, que en el moment del succés anava indocumentat.

La platja de Garbí disposa de servei de vigilància i socorrisme i, en el moment de l’accident, onejava la bandera verda. Hores d’ara, en canvi, hi ha bandera groga.

2019-08-17T15:30:08+01:00 17/08/2019 | 15:02|Categories: Noticies|
X