Uns lladres s’emporten els diners del bar i el contingut de les màquines del Sonsonete

2019-09-17T19:47:21+01:0017/09/2019|

El bar Sonsonete va patir un robatori la nit del diumenge a dilluns. Els lladres van entrar per una finestra que hi ha sobre la porta del darrere, que dona a una piscina d’una comunitat de veïns. Es van emportar entre 500 i 700 euros dels canvis de la caixa, la recaptació de les màquines escurabutxaques i tots els paquets de tabac de la màquina. Després del cap de setmana, hi havia més quantitat de diners que de costum. Les càmeres de vigilància no estaven connectades en el moment del robament.

Els autors del robatori coneixien perfectament la rutina del bar i sabien on estava la caixa forta. Per la manera com van obrir les màquines, tot apunta a que no eren professionals. Els propietaris del bar han denunciat els fets als Mossos d’Esquadra, que estan investigant el cas. Tot i que probablement anaven amb guants, la policia científica ha trobat empremtes dels autors.

Els lladres van obrir les màquines per emportar-se els diners i el tabac.

El Sonsonete està ubicat a la part alta del Rierany dels Frares, molt a prop de l’entrada a l’autopista. És la primera vegada que pateixen un robatori en aquesta ubicació. Anteriorment, però, també van ser víctimes de furts quan estaven situats a Poblenou.

Comparteix el contingut!

Go to Top