Dues concentracions contraposades demà a Calella

  • Per demà hi ha convocades dues manifestacions simultànies. D’una banda, entitats i partits independentistes de l’Alt Maresme han organitzat una marxa per fer fora les “forces d’ocupació”; de l’altra, una concentració de suport a la Guàrdia Civil.

Les entitats, organitzacions i partits independentistes volen repetir la marxa de l’any passat on van preparar les maletes a la Guàrdia Civil convidant-la a marxar. Aquest any, però, varia el recorregut. Sortirà a les 19:30h de l’Ajuntament i arribarà fins a la plaça Catalunya. Els organitzadors han demanat a tothom que porti una maleta buida. Es tracta d’una marxa unitària per a tot l’Alt Maresme, sota el lema “Fem-los fora!”, que es farà en l’aniversari de la marxa groga que va recórrer Pineda i Calella.

Arran d’aquesta convocatòria, els GDR (Grups de Defensa i Resistència) han organitzat una concentració de suport al cos just davant de la caserna amb l’eslògan “No esteu sols!”. És a les 19:45h, simultània a la marxa independentista. L’any passat, quan només hi havia la marxa contrària a les forces de seguretat espanyoles, hi va haver un ampli desplegament policial amb els antiavalots dels Mossos d’Esquadra; demà que hi hauran dues manifestacions amb ideologies totalment contràries, probablement també trobarem agents custodiant la caserna.

Mentre s’estiguin produint aquestes mobilitzacions, l’Ajuntament de Calella estarà celebrant la sessió ordinària del ple municipal.

2019-10-02T22:01:00+01:00 02/10/2019 | 22:01|Categories: Noticies|
X