Vols saber com ha quedat el capgròs de l’avi Pruna?

Per molts anys al Grup Pa, Vi i Moltó pel seu 50è aniversari! Per celebrar el seu gran dia, els Amics de la Poesia li han organitzat una festa on presentaran el capgròs del carismàtic president de l’entitat, Jaume Pruna. Com va explicar CALELLA COMUNICACIÓ, els Amics de la Poesia van fer un reconeixement al Grup Pa, Vi i Moltó a la 37a edició dels Jocs Florals, i van decidir regalar-li al seu president allò que sempre ha desitjat: un capgròs amb la forma de la seva cara.

Els Udols de Foc i els Gegants de Calella seran els encarregats de batejar la nova figura, en una cercavila on hi seran presents tots els capgrossos de la ciutat. La cercavila començarà demà a la plaça del Primer d’Octubre a les 11h i el bateig serà a les 12h a la plaça de l’Ajuntament.

 

2019-11-30T10:53:44+01:00 30/11/2019 | 10:53|Categories: Sortim de casa|
X