El president del Grup Pa, Vi i Moltó, Jaume Pruna, tindrà el seu propi capgròs

Els Amics de la Poesia de Calella han volgut fer-li al president del Grup Pa, Vi i Moltó, Jaume Pruna, el regal que porta temps desitjant: tenir un capgròs amb la forma de la seva cara. O, més aviat, inspirat en la caricatura que li va fer la pintora Núria Teixidó pel seu 80 aniversari.

Caricatura de Jaume Pruna, regal del seu 80è aniversari

En el marc de la 37a edició dels Jocs Florals de Calella, els Amics de la Poesia han fet un reconeixement als 50 anys del Grup Pa, Vi i Moltó. I ho han fet per triplicat: a més del detall personal a Jaume Pruna, el president dels Amics de la Poesia, Josep Miracle, ha escrit i emmarcat un sonet dedicat a l’entitat social i ha fet entrega d’una petita escultura: una escala de cargol feta de llibres i coronada amb els 50 anys del Grup Pa, Vi i Moltó.

Jaume Pruna ha recollit els regals amb molta il·lusió, especialment pel que fa al seu capgròs. I és que ell mateix l’havia demanat diverses vegades. Ha estat encarregat al taller Creacions Tallaferro, de Parets del Vallès. Pruna ha rebut un certificat emès per l’artista que crearà el capgròs, Daniel Garrido, on explica que “naixerà a partir d’un modelat en fang basat en la caricatura de la senyora Teixidó, seguit d’uns motlles d’escaiola i silicona que atorgaran a la peça el màxim detall, i acabat amb fibra de vidre i una policromia a l’oli per aconseguir la qualitat màxima de la figura, tindrà 75 cm i serà peça única”. Afegeix que l’objectiu és que “grans i petits tinguin present la seva persona i tasca a la ciutat de Calella per segles”.

Certificat de la construcció del capgròs en homenatge a Jaume Pruna.

Està previst que presentin públicament la figura durant la Festa Major de la Minerva del proper mes de setembre en un acte amb la participació del Grup Pa, Vi i Moltó, dels Amics de la Poesia, de la Colla de Geganters i Grallers de Calella i de l’Ajuntament.

Recupera la gala dels XXXVII Jocs Florals de Calella.

2019-04-01T11:41:14+01:00 31/03/2019 | 17:08|Categories: Noticies|
X