Un calellenc detingut en una operació contra el narcotràfic a Espanya i Itàlia

  • Sergio Garcia, propietari d’una de les botigues de Pells Barcelona de la ciutat, ha estat detingut, juntament amb 3 persones, per intentar distribuir 380 kg de cocaïna a Europa.

El calellenc Sergio Garcia, conegut per ser un dels propietaris de la cadena sabates calellenca Pells Barcelona, ha estat detingut en una operació en la qual s’han intervingut 380 kg de cocaïna. En total, s’han detingut quatre persones, dos a Verona i dos a Barcelona, que pretenien distribuir la droga a diversos països europeus, entre ells Espanya. Hi ha tres persones en cerca i captura: una d’elles es creu que podria continuar a Espanya, mentre que les altres dues serien membres del “Càrtel de Sinaloa”.

 

La operació, feta conjuntament entre la Policia Nacional, la Guarda de Finanza d’Itàlia i la Direcció Antinarcòtics de Colòmbia -DIRAN-, va arrencar al mes de desembre de l’any 2019, quan van descobrir un enviament de 380 kg de cocaïna procedents de Colòmbia amb destinació a Sicília. Dos dels investigats, de nacionalitat guatemalenca, van ser arrestats a Itàlia, mentre que un ciutadà italià va ser detingut a la província de Barcelona. Garcia va ser arrestat al seu domicili de Calella el 4 de febrer.

2020-02-16T12:44:50+01:00 13/02/2020 | 19:38|Categories: Noticies|
X