Els calellencs demanen millorar la neteja de la ciutat

2020-02-15T13:40:01+01:0015/02/2020|

  • “Creus que Calella està neta?” Amb aquesta pregunta, CALELLA COMUNICACIÓ va voler conèixer la opinió dels ciutadans i la resposta ha estat contundent: consideren que la ciutat està bruta, que ni l’empresa de neteja Urbaser ni la Brigada presten el servei adequadament i que hi ha molta gent incívica que llença coses a terra o que no recull els excrements dels gossos.

Segons a quines zones, el problema de la neteja es fa més evident. Alguns veïns apunten la zona hotelera, la de la piscina municipal o el carrer Hortalans. Algun comentari explica que, fins i tot, ha hagut de trucar per demanar que netegessin.

Un dels problemes principals és la manca de papereres o contenidors. Molts veïns es queixen que la seva zona està bruta degut a aquest motiu. També per contenidors bruts o en mal estat, un problema que l’Ajuntament intenta solucionar canviant les bústies dels contenidors actuals.

Els orins i els excrements dels gossos és un altre dels motius pels quals la ciutat està bruta. Per això, destaquen la manca de civisme d’alguns dels amos que no recullen les necessitats dels seus gossos.

També hi ha comentaris que agraeixen les màquines de neteja que desinfecten el carrer, tot i que d’altres es queixen que no passen per tots els carrers.

Comparteix el contingut!

Go to Top