Agredeixen sexualment a una menor durant la festa de Carnestoltes de Calella

2020-02-25T08:34:21+01:0024/02/2020|

Una menor de 16 anys va ser agredida sexualment aquest dissabte durant la festa de Carnestoltes. Els fets van ocórrer de matinada, a les afores de la Fàbrica Llobet, lloc on es celebrava la festa.

Un grup de joves va avisar al personal de seguretat de la festa per anar a socórrer a la noia i va ser traslladada a l’Hospital Sant Jaume de Calella. L’agressió es va produir al voltant de les 3 de la matinada a les pistes d’atletisme de la zona esportiva de La Muntanyeta.

Segons informa l’Ajuntament de Calella, es va activar el Protocol per l’abordatge integral de la violència masclista. La Unitat Territorial d’Investigació dels Mossos d’Esquadra està investigant els fets.

No ha transcendit més informació en tractar-se la víctima d’una menor.

Comparteix el contingut!

Go to Top