La Mesa de Mobilitat del Maresme avala definitivament i per unanimitat el document del Pacte per la Mobilitat Sostenible del Maresme amb noves aportacions

La Mesa de la Mobilitat del Maresme, integrada pel Departament de Territori i Sostenibilitat, el Consell Comarcal i membres de totes les forces polítiques amb representació comarcal, va manifestar ahir, durant una reunió a Mataró, la voluntat unànime d´acord sobre el Pacte per la Mobilitat Sostenible del Maresme, amb noves aportacions en matèria d´infraestructures i estudis de mobilitat amb l’eix vertebrador de la conversió de la N-II en una via cívica i pacificada. El Departament analitzarà tècnicament les propostes, resultat del nou context del territori, per tal d´incorporar-les al document.

Les noves aportacions, que són fruit de les reunions del Comissionat per la Mobilitat del Maresme, se centren en noves infraestructures d´accés a la C-32 per fer-la més capil·lar; nous estudis per definir la mobilitat del territori amb la finalització de la concessió de la C-32 prevista per l´agost del 2021; l´aplicació de mesures per reduir l´impacte acústic de la C-32 al seu pas per les zones habitades i estudis i inversions en una xarxa de vies ciclables a tot el territori.

El Departament de Territori i Sostenibilitat analitzarà tècnicament aquestes propostes per incorporar-les en les pròximes setmanes, amb la voluntat de formalitzar l´acord en la pròxima Mesa de la Mobilitat del Maresme, el mes vinent.

El secretari d´Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, i el president del Consell Comarcal, Damià del Clot, han encapçalat la reunió de la Mesa que s’ha celebrat aquest matí a la seu del Consell Comarcal del Maresme.

2020-02-25T22:18:56+01:00 26/02/2020 | 12:30|Categories: Sin categoría|
X