Les calellenques s’uneixen per commemorar el Dia Internacional de la Dona

2020-03-08T19:13:01+01:0008/03/2020|

  • Acabar amb la discriminació als llocs de treball, eradicar la violència masclista, respecte a les decisions de les dones, de voler ser mare o de no ser-ho. En definitiva, igualtat i equitat entre homes i dones. Són les demandes que avui han clamat les calellenques.

Usuaris del Casal de Fàtima han assistit als actes del Dia de la Dona.

Al ritme de l’himne feminista “Un violador al teu camí”, les dones de la ciutat han assenyalat a la societat patriarcal i les seves institucions com la culpable de la discriminació de gènere. Una performance que ha aplegat a la plaça de l’Ajuntament a dones, homes, nens i nenes i àvies i avis del Casal Mare de Déu de Fàtima, que també han volgut participar amb cartells feministes. Aquesta vegada, la regidora d’Igualtat i Drets Civils, Cindy Rando, si que ha assistit a l’acte organitzat per la Comunitat Feminista. Qui no ha estat present és l’alcaldessa, Montserrat Candini.

Un cop finalitzat l’acte, han fet una manifestació pels carrers de Calella al crit de “visca la lluita feminista” o “bretxa salarial, injustícia patriarcal”. Les dones calellenques s’han empoderat, saben el que volen i el que no estan disposades a acceptar. A la nostra ciutat, la celebració acaba amb un dinar de germanor al Patí de l’Ós, perquè la reivindicació es trasllada a la manifestació feminista de Barcelona.

Els actes continuaran al llarg del mes amb una fira d’activitats feministes, una masterclass de defensa personal, una performance multidisciplinar enfocada a la intel·ligència emocional, una masterclass de pilates i de body way i un espai d’intercanvi entre dones.

Comparteix el contingut!

Go to Top