Solidaritat entre generacions

2020-03-13T17:27:10+01:0013/03/2020|

L’Associació Calella Jove ha emès un comunicat on es posa a disposició de l’Ajuntament per oferir els seus serveis a la gent gran, el col·lectiu de més risc davant el coronavirus. S’ofereixen a fer-los la compra o a adquirir els seus medicaments amb l’objectiu de que no surtin de casa i puguin, així, evitar possibles contagis.

Aqí podeu llegir el comunicat on demana a la regidora de Joventut, Cindy Rando, i al regidor de Política Social, Ramon Llamazares, el següent:

“Davant la situació creada amb la crisi del coronavirus, creiem que els joves de la ciutat hem de donar un pas endavant i posar-nos al servei de les persones grans i vulnerables amb dificultats de mobilitat o aïllament que puguin tenir problemes de subministrament alimentari o de qualsevol altre tipus en les pròximes setmanes.

Pensem que, adequadament coordinats i controlats pel personal de la Regidoria de Joventut i en col•laboració estreta amb Serveis Socials i amb Càritas Calella, podríem fer una bona feina.

Ens posem a la disposició de les nostres autoritats locals per fer-ho possible si es considera adequat.”

A més de l’associació, alguns joves del municipi s’estan oferint a cuidar de forma gratuïta els nens i nenes ara que les escoles estan tancades, i així ajudar als pares i mares que treballen.

Comparteix el contingut!

Go to Top