El nou Rotary Club de Santa Susanna Costa Barcelona dona 40.000 guants a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

  • Fa tot just una setmana que el club es va constituir i ja han fet la primera gran obra benèfica: han repartit 120.000 guants entre hospitals, residències, Ajuntaments, Policies Locals, Creu Roja i residències.

Els hospitals de Calella i de Blanes, gestionats per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha rebut un regal molt necessari: 40.000 guants. Li ha entregat el Rotary Club de Santa Susanna Costa de Barcelona, una organització filantròpica constituïda el passat 12 de març.

La Corporació no ha estat la única beneficiària, també han entregat una gran quantitat de guants a diversos Ajuntaments, Policies Locals, Creu Roja i residències del Maresme i de la Selva. En total, fins a 120.000 guants. Dilluns faran un segon repartiment, que també aniran a parar a la residència Lantus, l’antiga Obra de Maria. El donant dels guants ha estat Carmelo Chinchilla, propietari de l’empresa Drak Dinamic.

El club Rotary neix per ajudar en causes benèfiques

Toni Arco, president fundador del Rotary Club de Santa Susanna Costa Barcelona, ha explicat que el club es basa en tres branques: la internacional, on tots els clubs Rotary col·laboren ja sigui a nivell econòmic o professional, la regional, en la que s’uneixen els clubs més pròxims, i la local, on cada club fa les seves pròpies accions. Aquí van detectar la manca de material de diversos organismes.

Hi havia una festa benèfica organitzada per inaugurar el club, però el confinament decretat per evitar la propagació del coronavirus ha fet que la data quedi en suspens. Està previst que hi assisteixin grans personalitats del món polític i social.

A Calella també va existir, fa anys, un club Rotary. Es tracta d’entitats formades per líders empresarials i socials, on hi té cabuda gent de totes les professions.

2020-03-21T16:32:30+01:00 21/03/2020 | 15:56|Categories: Noticies|
X