No llenceu les fotografies

Un amic fotògraf comentava… “Quan jo ja no hi sigui, estic segur que totes les meves fotografies aniran a les escombraries… sortosament ja no ho veuré…” Fa uns mesos que al “mercadillo” del Passeig de Mar vaig comprar (llegiu recuperar) unes fotografies, bastant malmeses, d’un company de FFC que ens va deixar fa uns quants anys… Segurament l’únic valor que tenen és el sentimental, però em va saber greu trobar-les en una parada d’objectes provinents del rebuig… No deixem que el nostre treball foto-cinematogràfic acabi al contenidor…

Hem de fer el possible perquè les imatges que haguem pogut deixar passin per mans de persones o entitats amb coneixements suficients per saber triar, escollir i recuperar allò que creguin important i que pugui tenir un cert interès per incloure-ho a algun treball sobre la memòria col·lectiva de la societat. És per tot això que us faig aquesta crida: NO LLENCEU LES FOTOGRAFIES, NI LES DIAPOSITIVES, NI LES PEL·LÍCULES… sempre hi haurà algú que les sabrà valorar.

2020-04-17T10:36:17+01:00 08/04/2020 | 22:22|Categories: Columnes d'opinió, Des de l'Arxiu|
X